Desserts

Kwark met banaan, honing en gebakken walnoten

BANAAN2
Als het aan mij ligt.. 1 van de meest lekkere en simpele toetjes die ik ken! Je kunt dit ook prima serveren voor gasten, de tip is dan om laagjes te maken zodat het er net wat chiquer uitziet.

Benodigdheden:
– 1 banaan
– kwark naar keuze
– honing
– handvol walnoten

Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en doe hier de walnoten in, als ze wat warmer worden voeg je de honing toe (naar smaak) en zorg je dat het vuur niet te hoog staat. Alle walnoten moeten een honinglaagje krijgen. Roer ondertussen de kwark wat lossr en snijd de banaan in plakjes. Begin met een laagje kwark, dan een laagje honing-walnoten en plakjes banaan en vervolgens begin je opnieuw tot alles op is! Maak af met plakjes banaan en een swirl honing en klaar is je heerlijke toetje

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sytse
    2 februari 2016 at 4:47 pm

    Deze zet ik onder mijn favorieten. Lijkt me super lekker!

  • Leave a Reply