Kipwrap met honing-mosterdsaus

kipwr

Het is vrijdagavond, zin in een lekkere snack.. maar toch helemaal zelfgemaakt? Deze wraps smaken identiek als de kipwraps van de mac.. alleen dan zonder de vreemde toevoegingen en e-nummers, want deze maak je dus lekker zelf!

Benodigdheden 2 personen:
– 4 wraps naar keuze (ik gebruikte maiswraps)
– Kipfilet 2 stuks
– Handvol pijnboompitten
– ijsbergsla
– cajunkruiden
– ei
– bloem
– paneermeel of amandelmeel
-creme fraiche
optioneel: bacon

saus:
– 1 eetlepel mayonaise
– 1 eetlepel mosterd
– 1 eetlepel honing

Kruid de kipfilet royaal met cajunkruiden en met peper en zout. paneer ze door ze door de bloem, daarna losgeklopt ei en vervolgens paneermeel te halen. Bak in een koekenpan met wat olie de kipfilets goudbruin. Snijd vervolgens de gebakken kipfilet in reepjes.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en als je bacon kiest bak dit dan ook even kort in de droge pan. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en proef of dit naar smaak is.

Verwarm kort de wraps, smeer wat crème fraiche over de wraps, beleg deze met wat ijsbergsla, plakjes kipfilet, bacon en pijnboompitjes. Doe als laatste wat saus erover en vouw de wrap dicht!

No Comments

Leave a Reply