Naanpizza’s

pizz

Laatst zag ik online een ontzettend leuk idee om een soort van gezondere pizza te maken met naanbrood! Het idee? erg simpel, je hebt 2 plain naanbroden, maakt hier een tomatensaus bij en belegt daarna met groenten, vlees of kaas die je lekker vindt! 15 minuutjes in de oven en je hebt een prima EN lekker maaltje!

Benodigdheden 2 stuks:
– 2 naanbroden
– 1 blik gepelde tomaten
– blikje tomatenpuree
– olijfolie

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de blokjes tomaat in een pan met wat olijfolie, doe hier naar smaak tomatenpuree, peper en zout bij en roer goed door. Snijd de basilicum in kleine stukjes en verwarm mee in de saus, proef of je het zo lekker vindt!

Beleg het naanbrood met een goede lepel tomatensaus en de ingrediënten naar keuze, ik gebruikte het volgende:
– zachte geitenkaas
– rauwe ham
– rode paprika
– beetje honing

en:
– courgette
– gele paprika
– kipfilet
– geraspte geitenkaas of jong belegen

Leg de broden in de oven voor ongeveer 10 tot 15 minuten tot de kaas is gesmolten. Geniet ervan!

No Comments

Leave a Reply