Gevulde paprika met geitenkaas

papr

Een lekker, makkelijk vegetarisch bijgerecht of gewoon als hoofdgerecht samen met bijvoorbeeld salade en aardappels!

Benodigdheden: (2 personen)
– 2 rode puntpaprika’s
– 200 gram zachte geitenkaas
– pijnboompitten
– citroensap
– tijm
– peper/zout
– extra vierge olijfolie

Verwarm de oven voor op 200 raden. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden maar laat de steeltjes eraan en haal de pitjes eruit. Roer de geitenkaas los met zout, peper en wat citroensap. Vul de vier helften met behulp van een lepel met de geitenkaas en druk goed aan. Rooster de pijnboompitten even kort in een droge pan. Bestrooi de paprika’s met de tijm en de pijnboompitjes. Giet op elke helft nog wat lekkere olijfolie en zet ze in de oven voor ongeveer 20 min.

No Comments

Leave a Reply