Geitenkaas /spinazie quiche

2

Benodigdheden:

– Een springvorm
– 5 plakjes hartige taartdeeg
– 150 gr zachte geitenkaas
– 1 beker crème fraiche (200 gr)
– 4 eieren
– 2 theelepels oregano
– 2 eetlepels amandelschaafsel

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bekleed de quichevorm met het deeg, laat de plakjes elkaar overlappen. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in 4 porties toe en laat de groente al omscheppend slinken en het vocht helemaal verdampen.

Verdeel de spinazie met de geitenkaas over de deegbodem. Meng de eieren met de crème fraîche, oregano en peper en zout. Schenk het ei-roommengsel over de spinazie. Bestrooi de taart met het amandelschaafsel.

Bak de spinaziequiche in de oven in ca. 35 min. gaar
Serveertip: lekker met een simpele salade met cherrytomaatjes en rode ui!

No Comments

Leave a Reply