Boekweitwraps

boek

Zelf wraps maken is lekker en makkelijk! Ik heb zelf boekweitmeel gebruikt (ook nog glutenvrij) maar je kunt het ook met bijvoorbeeld speltmeel maken. De variatie in kruiden is ook maar net wat je zelf lekker vindt, komijn of tijm zijn ook aanraders in deze wraps!

Benodigdheden:
– 200 gram boekweitmeel
– Italiaanse kruiden
– 400 ml water
– knoflookpoeder
– peper en zout

Meng alles door elkaar en voeg de Italiaanse kruiden naar smaak toe. Breng op smaak met wat peper en zout. Je hebt nu een soort beslagje. Zet het vuur halfhoog en werk zoals je zou werken als je pannenkoekjes bakt, neem echter niet teveel beslag want dan worden je wraps te dik! Pak 1 soeplepel en laat deze helemaal uitlopen in de pan. Draai ze na een paar minuten om en bak ze zo allemaal goudbruin en knapperig. Vul vervolgens met groenten of vlees.

De wraps zijn een paar dagen houdbaar in een afgesloten bakje

No Comments

Leave a Reply