Wraps met makreel en zongedroogde tomaat

IMG_6346

Een lekkere lunchtip en weer wat meer variatie met wraps. Kom je niet aan je vis toe elke week of lusten ze in je gezin geen vis? Dit is een handige manier om toch gezonde vette vis binnen te krijgen op een lekkere manier. Het recept voor deze gezonde lunch vind je hieronder!

Benodigdheden:

– wraps (het liefst de dunne maiswraps)

– 1 blikje makreel op water

– Griekse yoghurt

– mosterd

– 1 gekookt ei

– zongedroogde tomaten uit pot

– Kropsla

Verwarm de wrap kort in een droge koekenpan. Kook ondertussen het ei hard en snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Meng de yoghurt met mosterd in een kommetje. Laat de makreel uitlekken en maak deze aan met de yoghurt en mosterd en wat peper en zout. Leg de wrap voor je neer en besmeer deze met wat yoghurt/mosterd dressing, leg hierop de blaadjes sla, de aangemaakte makreel, het ei in plakjes en de stukjes zongedroogde tomaat. Rol de wrap op, snijd doormidden en geniet ervan!

No Comments

Leave a Reply