Courgettekoekjes

cour

Lekkere groentekoekjes, ze zijn heerlijk met een kleine salade maar je kunt er ook een dipsausje van yoghurt en knoflook bij maken! weer eens wat anders dan brood in je lunch.

Benodigdheden:
– 3 aardappelen
– 1 courgette
– 3 bosuitjes, in ringen gesneden
– 1 handvol fijngesneden verse peterselie
– 1 ei
– bloem
– olijfolie, peper en zout

Rasp de aardappel en de courgette en doe dit samen in een kom. Breek het ei erboven en roer goed door samen met de peterselie en de bosui. Doe hierbij de bloem totdat je een wat steviger mengsel hebt. Breng op smaak met zout en peper. Verhit wat olie in een pan met goede anti aanbak laag en leg een lepel vol beslag in de pan, druk zachtjes aan en bak aan beide kanten goudbruin. Maak zo al het beslag op en eet smakelijk!

De courgettekoekjes zijn in folie of een goed afgesloten bakje een paar dagen in de koelkast te bewaren en ook koud lekker om te eten.

No Comments

Leave a Reply