Havermout met peer en kaneel

6peer

Een goed ontbijt is het beste begin van je dag! Hierdoor krijg je later op de dag namelijk geen snaaitrek.. Havermout zit vol eiwitten en vezels en combineert door de neutrale smaak goed met eigenlijk alle soorten fruit. Deze herfst/winter versie is heerlijk op koude ochtenden.

Benodigdheden 1 persoon:
– 1 kop havermout (net hoeveel je op kunt)
– 1 kop amandelmelk
– 1 peer
– handvol gemengde ongezouten noten
– eetlepel cacao nibs (of stukjes hele pure chocola)
– kaneel

Kook de melk in een steelpan op zacht vuur en blijf hierbij. Als de melk kookt doe je de havermout erbij en kaneel naar smaak. Roer goed door totdat het een papje begint te worden. Snijd ondertussen de peer in plakjes en hak de noten fijn.

Doe de warme havermout in een kom, strooi hier nog wat kaneel overheen en leg de plakjes peer erop. Bestrooi nu met noten en cacao nibs

No Comments

Leave a Reply