Pindakaas banaanrepen

pinda

Makkelijk om te maken! En nog leuker om zelf op te eten! Dit is een gezond tussendoortje en weer eens wat anders dan een handje noten of een stuk fruit als je gezond wilt eten. Bewaar ze in de vriezer en laat even wat ontdooien voordat je ze opeet.

Benodigdheden:
– 2 bananen
– 70 gram pindakaas
– 100 gram havermout
– een eetlepel cacao
– een eetlepel lijnzaad

Bekleed een kleine vorm met folie of bakpapier en prak de bananen fijn. Verwarm de banaan met de pindakaas in een steelpan en roer goed door tot een geheel. Roer de lijnzaad er doorheen en verwarm nog heel even. Haal van het vuur en schep nu de havermout en cacao erdoor. Doe het mengsel in je vorm en duw aan met de bolle kant van een lepel. Laat een paar uur hard worden in de diepvries en snijd in stukken

No Comments

Leave a Reply