Variatie tips

IMG_6405

Zo! De lunches voor komende week staan weer klaar en kunnen zo mee in de tas de komende dagen! In navolging op mijn vorige blog over mealprepping hierbij een paar nieuwe recepten die heel handig zijn om mee te nemen ( ze blijven lekker vers!) Voor alle salades geldt de ingrediënten naar jouw smaak samenvoegen ! Bij alle salades neem ik ook een gekookt eitje mee.

Oosterse bulghursalade (rechtsboven)
– witte kool, in kleine reepjes gesneden
– 80 gram bulghur
– halve komkommer, in stukjes
– halve avocado, in stukjes
– citroensap van een halve citroen
– handvol taugé
– peper/zout
evt: stukjes gebakken tempeh of gebakken uitjes

Kikkererwtensalade met verse spinazie (linksboven en rechtsonder)
– paar handjes verse spinazie, fijner gesneden
– handvol cherrytomaatjes, gehalveerd
– witte kool in kleine reepjes gesneden
– half blik kikkererwten, uitgelekt
dressing van olijfolie, mosterd, azijn, peper en zout

Couscous salade met feta
– 80 gram couscous
– halve rode ui, in ringen
– handvol verkruimelde feta
– paar gehakte ongezouten nootjes
– handvol cherrytomaatjes, gehalveerd
dressing van honing en olijfolie, peper en zout

Hopelijk kunnen jullie hier ook wat mee, Als je vragen hebt, stel ze gerust hieronder!

No Comments

Leave a Reply